Hava Durumu

Junioshow rüzgarı Temmuz'da devam edecek

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen Junioshow Fuarı Temmuz ayında yeniden kapılarını açacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Junioshow rüzgarı Temmuz'da devam edecek

Ocak ayında yapılan fuarda yaklaşık 50 ülkeden iş profesyonellerini Bursa'da buluşturan fuar, Temmuz ayında da bebe-çocuk giyim sektörü modasına yön verecek.

Tüyap Bursa'da 5-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan fuarla ilgili istişare etmek için bir araya gelen BEKSİAD, BTSO, TÜYAP ve İnci Mimarlık, izlenecek yol haritası ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Tüyap Bursa'da gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay, "Türk bebe çocuk giyim sektörü üretiminin yüzde 80'ini karşılayan Bursamızda, yıllardır eksikliğini hissettiğimiz fuarımızı iki yıldır BTSO öncülüğünde gerçekleştiriyoruz. Hem şehrimize, hem de sektörümüze önemli kazanımlar sağladığını söyleyebilirim. Temmuz ayında üçüncüsünü düzenleyeceğimiz fuarımıza, üyelerimizin destekleri her geçen gün artıyor. Junioshow sektörün modasına yön veren bir platform haline geldi" şeklinde konuştu.

Atalay, Junishow Fuarı vasıtasıyla ticari faaliyetlerinin de ciddi anlamda ivme kazandığını belirterek, "Temmuz ayında da birçok ülkeden alım heyetlerini Bursalı üreticilerimizle buluşturacağız. Junioshow Fuarımız uluslararası bir fuar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.