Hava Durumu

Kaan Tangöze suç duyurusunda bulundu

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, kendisi ve ailesi hakkında Twitter'dan şeref, haysiyet ve onuruna yönelik, ağır hakaretler ve iftiralar paylaşan bir hesap hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2020 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2020 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaan Tangöze suç duyurusunda bulundu

Kısa bir süre önce eşi Kıvılcım Ural ile kavga ettiğine dair haberlerle gündemde olan Kaan Tangöze, pek çok ünlü isim maruz kaldığı sosyal medya zorbalığına karşı kayıtsız kalmadı ve suç duyurusunda bulundu.

Tangöze, kendisi ve ailesi hakkında Twitter'dan şeref, haysiyet ve onuruna yönelik, ağır hakaretler ve iftiralar paylaşan bir hesap hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatı Özlem Hatice Bakırcı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Bürosu'na başvuran şarkıcı, şahıs ya da şahısların tespit edilerek, soruşturma ve kamu davası açılmasını talep etti.

EŞİYLE KAVGA ETTİĞİ YÖNÜNDEKİ HABERLERİ YALANLAMIŞTI

Ünlü şarkıcı aynı zamanda, geçen haftalarda eşi Kıvılcım Ural ile gittiği Bodrum'da maske takmadığı bu nedenle Ural'ın kızını da alarak İstanbul'a döndüğü iddia edilmişti.

Sokak ortasında kavga ettikleri söylenen ikiliden Ural, bu haberlerin ardından; sosyal medya hesabından açıklama yaparak, böyle bir olayın gerçekleşmediğini ifade edip, eşiyle fotoğraf paylaşarak iddiaları yalanladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.