Hava Durumu

Kaçan kaçana!

Bursaspor'un talip olduğu oyuncular elden kaçarken, eldeki tecrübeliler de maliyetleri nedeniyle başka takımlara imza attı. Camiada tepki sesleri daha yüksek sesle duyulmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2019 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2019 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaçan kaçana!

Yönetimin ligin başlamasına sayılı günler kala transfer tahtasını açamamasının etkisi sürüyor...

Kulüpteki para sorununa bir türlü çözüm bulamayan Bursaspor'da mevcut kadrodaki oyuncuların yüksek maliyetleri nedeniyle elden kaçmasının ardından transfer yasağının kaldırılamaması üzerine de daha önce talip olan oyuncular birer birer başka kulüplere imza atıyor. Takımdaki yüksek maliyetliler, Aytaç Kara, Okan Kocuk, Barış Yardımcı, Yusuf Erdoğan, Stephane Badji gibi oyuncular başka kulüplere imza atarlarken, transferleri düşünülen futbolcular da belirsizlik nedeniyle yeni formasını giyecekleri takımların başarısı için ter dökmeye hazırlanıyor. TFF 1. Lig'de sezonun başlamasına sayılı günler kala transferi için büyük umutlar beslenen Şamil Çinaz Yeşil Beyazlı kulüpten uzun süre ses çıkmaması üzerine eski takımı Kayserispor'la sözleşme imzaladı.

TARAFTARIN SABRI KALMADI

Şamil gibi Volkan Şen de Adana Demirspor'un yolunu tuttu. Denizlispor'dan talip olunan Ziya Alkurt Kayserispor'la mukavele yaptı. Yine Denizlispor forması giyen Mehmet Akyüz ise Bursaspor'un teklifini kabul etmedi. Kaleci adayları arasında bulunan Hakan Arıkan Kayserispor'da yaşanan sakatlık şoku nedeniyle birkaç saat içinde Sarı Kırmızılı takımla mukavele yaptı. Daha birçok isim bu belirsizlik ortamında başka takımların yolunu tutarken, yönetimin camiadan sabırlı olmasını istemesi, eleşti-rilerin dozunu bir kat daha artırdı. Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler özellikle sosyal medya üzerinden, "Ligin başlamasına kaç gün kalmış. Ortada oyuncu yok. Biz hâlâ transfer tahtasının açılmasını bekliyo-ruz" sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.