Hava Durumu

Kademeli normalleşmede yeni iddia! 'En yasaksız' haliyle geçirebilmek...

Kademeli normalleşme için gözler yapılacak olan ilk Kabine toplantısına çevrilmişken, salgın döneminde sık sık bakanlarla konuşan ve aldığı bilgileri sosyal medyadan paylaşan gazeteci Candaş Tolga Işık, hükümetin yaz planını anlattı. Normalleşmenin nasıl olacağıyla ilgili paylaşım yapan Işık, "Akşam ve hafta sonu kısıtlamaları devam edecek gibi. Ama hedef, yaz sezonunu mümkün olan en yasaksız haliyle geçirebilmek" ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2021 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2021 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kademeli normalleşmede yeni iddia! 'En yasaksız' haliyle geçirebilmek...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından gözler ilk Kabine toplantısına çevrildi. Kulislerde, kademeli normalleşmenin nasıl olacağı konuşulurken, akşam sokak kısıtlamasının devam edeceği düşünülüyor.

EĞİTİM UZAKTAN OLACAK

Bunun yanı sıra eğitimin eylül ayına kadar uzaktan devam edeceği, esnafın ise çeşitli önlemler eşliğinde açılacağı konuşuluyor.

"YAZ HEDEFİ BELLİ"

Konuyla ilgili bir iddia da gazeteci Candaş Tolga Işık'tan geldi. Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Hükümet, 17'sinden sonrası için yasakları haziran başına kadar kademeli bir şekilde kaldırmayı planlıyor. Akşam ve hafta sonu yasakları mayısta da yeni bir planlamayla devam edecek gibi görünüyor. Ama yaz için hedef sezonu mümkün olan "en yasaksız" haliyle geçirebilmek" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.