Hava Durumu

Kader haftası

UEFA'dan 1 yılmen cezası alanve bu kararı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne(CAS) taşıyan Yeşil Beyazlı Kulüp, çıkacak sonuca göre Avrupa'ya ya 'Tamam' ya da 'Devam' diyecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2012 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2012 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kader haftası
 Bursaspor kader haftasına giriyor. UEFA'dan bir yıl Avrupa'dan men cezası alan ve bu kararın iptali için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuran Yeşil Beyazlı kulüp hakkındaki kararın açıklanacağı 22 Haziran Cuma günü bekliyor. 15 gün boyunca savunmasını hazırlayan, bu anlamda yurtdışında konusunda uzman birkaç hukuk bürosuyla anlaşma yapan Bursaspor, elindeki belge ve bulguları 21 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek davada mahkemeye sunacak.

"Dersimize iyi çalıştık"
Yaşanan süreci değerlendiren Bursaspor hukuk işleri sorumlusu Av. Öztürk Yazıcı 15 günlük maratonun artık sonuna gelindiğini söyledi. Yazıcı bu süreçte hukuksal tüm girişimleri yaptıklarını belirterek, "tansiyonu yüksek bir dönem yaşadık. CAS'taki davalarda genellikle başarı alınma oranı yüzde 10 dolayında. Ama bizim davamız diğerlerinden çok farklı. Biz iyi bir savunma hazırladık ve dersimizi iyi çalıştık. UEFA'nın bu ağır kararının CAS'ta bozulacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.