Hava Durumu

Kaderi Hamza Hamzaoğlu'nun elinde

Bursaspor’da beklenen performansı gösteremeyen ve maaşı Ali Ay yönetimi tarafından fazla bulunan tecrübeli file bekçisi ile ilgili son kararı genç çalıştırıcı verecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 06:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 06:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaderi Hamza Hamzaoğlu'nun elinde
Geçen sezon başında Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve ardından Bursaspor’a transfer olan Mert Günok, gösterdiği performansla istenileni verememiş ve hem Yeşil Beyazlı hem de milli takım formasını Harun Tekin’e kaptırmıştı. Sezon bitiminin ardından Başkan Ali Ay, oyuncunun menajeri Batur Altıparmak ile görüşürken; “Uygun teklif gelmesi halinde Mert Günok ile yola devam etmeyi düşünmüyoruz” demişti.

AYRILMAK İSTEMİYOR

Bu gelişmelerin üzerine Mert Günok cephesinden ayrılmak üzerine herhangi bir adım atılmazken, geçen günlerde Bursa Hakimiyet’e açıklamada bulunan Batur Altıparmak; “Pes etmek yok. Mert Günok 2 İstanbul takımını reddedip Bursaspor’a transfer oldu. Geçen sezon takımın iyi durumda olmaması da Mert’i etkiledi. Bu yıl çok farklı olacak. 1-2 yıl sonra Mert’in nerede olduğunu hep beraber görürüz” ifadesini kullanmıştı.

KARAR VERİLECEK

İki farklı cepheden yaşanan olayların yanı sıra Mert Günok’un takımla çalışıp çalışmayacağı da belirsizliğini koruyor. Oyuncunun geçen sezon gösterdiği kötü performansın yanı sıra 700 bin Euro garanti maaşının olması sıkıntıya sebep oluyor. Ancak maaşına rağmen Mert ile ilgili son kararı Hamza Hamzaoğlu’nun vereceği belirtildi. Genç çalıştırıcının vereceği karara göre Mert’in Avusturya kampına dahil edilip edilmeyeceği belli olacak. 



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.