Hava Durumu

Kadıköy'de gündem Burak Kapacak

Fenerbahçe Yönetimi bir kez daha Burak Kapacak'ı transfer listesine aldı. Sarı Lacivertliler'de yeni teknik heyetin belirlenmesinin ardından 21 yaşındaki oyuncu için Bursaspor'un kapısı çalınacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadıköy'de gündem Burak Kapacak

BELÖZOĞLU BELİRLEYİCİ OLACAK

nTrabzonspor'un Bursaspor'lu Emirhan Aydoğan'la yakından ilgilendiği şu dönemde Yeşil Beyazlılar'ın bir başka genç ismine de Fenerbahçe talip oldu.

Uzun süredir Burak Kapacak'ı takip eden Ali Koç yönetimi sezon öncesi oluşturulan geniş transfer listesinde Yeşil Beyazlı takımın 21 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Kapacak'ı da dahil etti. Fenerbahçe'de Burak Kapacak'la ilgili nihai karar, teknik heyetin belirlenmesinin ardından verilecek. Sarı Lacivertli takımda Emre Belözoğlu'nun takımda kalıp kalmayacağı henüz netliğe kavuşmadı.

5 HAZİRAN'DAKİ KONGRE SONRASI

Ali Koç Yönetimi 5 Haziran'da yapılacak kongre sonrası tıpkı Trabzonspor'un Emirhan Aydoğan'da yapacağı gibi Burak Kapacak için Bursaspor'un kapısını çalacak. Bursaspor altyapısından yetişen Burak Kapacak'ın ismi daha önce de defalarca Sarı Lacivertli takımla anılmış, transfer resmileşmemişti. 21 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Yeşil Beyazlı takımda 7 gol,7 asistlik performansla kadroda skora en çok katkı yapan oyuncu durumunda. Son 4 sezondur A Takım kadrosunda yer alan Burak Kapacak Bursaspor formasını 77 kez terletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.