Hava Durumu

Kadınlar için ücretsiz sürüş eğitimi programı!

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Yamaha Motor Türkiye, İzmir'deki Ülkü Yarış Pisti'nde sadece kadınların piste çıkacakları Yamaha R25 Kadınlar Kupası düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadınlar için ücretsiz sürüş eğitimi programı!

29-30 Mayıs tarihlerindeki yarışa her yaştan kadın, kendi motosikleti ya da Yamaha'nın tahsis edeceği motosikletle katılabilecek. R25 Kadınlar Kupası'nın ana sponsoru Yamaha Motor Türkiye, destekçileri ise TMF Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu ile Anlas Lastik oldu. TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, "Kadınların özellikle motor sporları yapıyor olma fikri aileleri tarafından çok da sıcak karşılanmamakta. Amacımız kadınların kendilerine olan güvenlerini, cesaretlerini piste taşımalarına olanak sağlamak" dedi.

ÜCRETSİZ EĞİTİM PROGRAMI

Yamaha Motor Türkiye, kadınlar için ücretsiz sürüş eğitimi programı başlattı. Yamaha Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever, "Trafikte kadın sürücülerin sayısını arttırmak, pandemiyle büyük artış gösteren kurye hizmetinde çalışan kadınların sayısını arttırarak işgücü yaratmak için bu yıl kadınlara ücretsiz motosiklet eğitimi vereceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.