Hava Durumu

Kadir Koçdemir asker uğurlamasında Harmandalı oynadı

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanadayı Dr.Kadir Koçdemir, mitingleri aratmayan seçim irtibat bürosunun açılışının ardından asker uğurlamasında Harmandalı oynadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2014 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2014 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadir Koçdemir asker uğurlamasında Harmandalı oynadı

Dağ yöresi'nin geleneksel asker uğurlama eğlencesine katılan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, sevgi ve ilgi ile karşılandı.

Vatani görevini yapmaya hazırlanan gençlerle dağ yöresinin geleneksel eğlencesinde karşılıklı harmandalı oynayan Kadir Koçdemir,  "Allah tüm ailerimize başka mürvetlerini de göstersin. Birbirimizin kıymetini öğreneceğimiz ayların ardından Allah hepinizi sağ salim sevdiklerinize kavustursun. Peygamber ocağında ömür boyu sürecek dotluklar tesis edilir.  Ağızlarınızın tadı bozulmadan bir askerlik nasip ettisin." şeklinde konuştu.

30 Mart tarihinde mevcut belediyecilik anlayışının son bulacağını belirten Dr.Koçdemir,  "Dağ yöresinin anlayışı ve yaklaşımı, 'Sizin en hayırlısı başkasına hayırsı dokunandır'.  Bende Bursa'mıza en çok faydamın dokunucağını düşündüğüm için Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldum.  Dağ yöresinin hoşgörü anlayışını, sevgisini, herkesi kucaklayan yaklaşımı Büyükşehir Belediyesi'nde hayat bulucak. Daha iyi bir hizmete doğru başlangıç yapacağız. Ayırmaya, kayırmadan, buyurmadan. İlgi sevgi ve ilimle hizmet edeceğiz. Daha çok güzel vesilelerin önünü açacak hizmetlerle tekrar tekrar bir araya geleceğiz" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.