Hava Durumu

Kadir Koçdemir'den Bursa'da eşi benzeri görülmemiş seçim çalışması

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Kadir Koçdemir fark yaratan bir çalışmaya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2014 21:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2014 21:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadir Koçdemir'den Bursa'da eşi benzeri görülmemiş seçim çalışması

Dr.Kadir Koçdemir, sosyal medya üzerinden hergün yüzlerce ailenin evine konuk oluyor. Her gün sabah saat 6'dan itibaren sokak sokak, mahalle mahalle ilçe ilçe ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla tokalaşan Koçdemir, akşamları ise bu buluşma ve tokalaşmayı sosyal medya üzerinden sürdürüyor.

Sosyal medyayı aktif ve etkin kullanan Koçdemir 'Seçim sistemi elektronik ortama taşınmadığı için sanal buluşmamız oy pusulasında mührü vurmanızla gerçek olsun. Onun için kendin için kentin için harekete geç. Hepsini geçin MHP'yi seçin.' dedi.

Bilişim teknolojisinin günlük insan yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldiğini, durgun ekonomilere rağmen büyümesini sürdürdüğüne dikkat çeken Koçdemir, Bursa'da özellikle çocukların ve gençlerin internetle buluşması için için devrim niteliğinde özel projeler hayata geçireceklerini ifade etti.

Koçdemir, 'Hedefimiz her eve bilgi ve teklonojinin girmesi. Bu belediye hizmetlerinin önemli bir kısmını da kapsayacak. Artık belediye vatandaşın ayağına gidecek, dahası bilgisayarına girecek. Şehrin güvenliği artacak. Başta toplu taşıma, trafik olmak üzere vatandaş belediyesinin hizmetlerinden en üst seviyede faydalanacak. Sorunlar anında çözüme kavuşturulacak. Hepsinden önemlisi ise teklonoji ile birlikte vatandaş bilgisayarından mecliste, kendisi ve mahalllesiyle ilgili tüm kararlara katılım gösterecek. Ben yaptım dönemi sona erecek. Katılımcı demokrasi parmağınızın ucunda olacak'şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.