Hava Durumu

Kadir Koçdemir teşekkür turlarına devam ediyor

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Kadir Koçdemir seçimlerin hemen ardından İlçe ilçe gezerek kazanan belediye başkan adaylarını tebrik edip kendisine ilgi gösteren Bursalılar'a teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2014 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2014 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadir Koçdemir teşekkür turlarına devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 2009 yılında aldığı 134 bin oyu 264 bine yükseltmeyi başaran Dr.Kadir Koçdemir, Bursa geneli meclis üyeliği dağılımında ise partisinin temsil oranını yüzde 20'ye yükseltti.

Dağ yöresinde özellikle Orhaneli ve Büyükorhan'ı çok küçük bir farkla iktidar partisine kaptıran MHP'nin dağ yöresinde büyük çıkış yapmasını sağlayan Koçdemir, memleketi dağ yöresinde başkanlığa seçilen adaylarına yeni hizmet döneminde başarılar diledi.

Seçim çalışmaları gereği miting alanlarında tatlı bir rekabet içinde oldukları AKPartili Belediye Başkanları ile bir araya gelen Koçdemir, "Seçim öncesi rekabet içinde olmamız, seçim sonrası da rekabet içinde olacağımız anlamına gelmez, mühim olan rekabet içine girerken birbirimizi kırmamaktır ve bizim bunu başardığımıza inanıyorum"dedi. Sandığın demokrasilerde olmazsa olmaz olduğunu belirten Koçdemir,  "Halkımızın takdirine saygı duyuyoruz. Biz seçilmedik diye dönüp arkamızı gidecek değiliz, önemli olan bu yöremizin kalkınmasıdır. Bizler elimizden geldiğince mevcut başkanlarımıza yardımcı olacak, dört dağ ilçemize nasıl daha iyi hizmet getiririzin derdinde olacağız" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.