Hava Durumu

Kadir Şeker tarafından öldürülen Özgür Duran'ın annesi saldırıya uğradı

Kadir Şeker tarafından öldürülen Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılıç, oğlunun darbettiği iddia edilen Ayşe D'nin kız kardeşi Figen D'nin saldırısına uğradı. Sokak ortasında burnu kırılan ve saçları koparılan Dalkılıç, "Can güvenliğimden endişe duyuyorum. Çocuğumun katilleri bunlardır, içerideki değil dışarıdaki katildir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 21:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadir Şeker tarafından öldürülen Özgür Duran'ın annesi saldırıya uğradı

Antalya Muratpaşa'da geçen hafta gerçekleşen olayda Konya'da Ayşe D'yi darbettiği gerekçesiyle Kadir Şeker tarafından kalbinden bıçaklanıp öldürülen Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılıç, sokakta yaşayan oğluna yemek götürmek için dışarı çıktığı esnada Ayşe D'nin kız kardeşi Figen D'nin saldırısına uğradı.

"KAFANI GÖVDENDEN AYIRACAĞIM"

Mübeyyen Güner Dalkılıç, "Figen Dırla, bana, "Seni burada şimdi ne yapayım ne yapayım. Burada kafanı gövdenden ayırsam, oğlunu parkta öldürdüğümüz gibi senide burada öldürsem ne yazar ne yazar "dedi. Bana ne yapabileceğini sordum. Bu sözle ben kendimden geçtim. Bana bir şey yapamayacağını ve adaletin gerekeni yapacağını söyledim. Önümü kesti ağzımdaki maskeyi tuttu, attı. Montumla yakamdan tutarak sarstı. Halen boynum ağrıyor. Sonra kafa attı. 'Seni öldürürüm, kafanı gövdenden ayıracağım' dedi. Hakaret küfürler etti cevap vermedim, direk saçıma yapıştı. Kafam yerde bir on dakika mücadele etti. Saçlarımdan tuttu bayağı bit çekti. Tokam kırıldı." dedi.

"ÇILDIRMIŞ DELİRMİŞ GİBİ HALİ VARDI"

Kırık tokasını ve kopan saçlarını saldırgan Figen D'nin elinden zor aldığını anlatan Dalkılıç, "Avuçlarının içi saçlarımla doluydu. İnsanlar zor ayırdı. Bu saçlarımı bırakmadım. Bu saçları ben yolmadım, o kadın yoldu. 2-3 kere bana sürekli saldırdı. Çıldırmış, delirmiş gibi bir hali vardı. Bu şahsın çocuğumu nasıl öldürttüklerine inandım. Zaten bir nevi kendi de itiraf etti. "Oğlunun nasıl öldürttük senide burada öldürsek ne yazar, ne yazar" dedi. Ben zaten orada bittim. Müdahale bile edemedim. Hesabını adalet önümde aramak istem. Beni zor kurtardılar ellerinden. Burnumda kırık var, operasyon geçirdim. Kafayı yiyince neye uğradığımı şaşırdım. İki gündür kendime gelemedim. Ben bir anneyim. Şiddete uğrayan benim, sokak ortasında öldürülen evlat benim. Aynı şiddet bana uygulanıyor." ifadesinde bulundu.

"ÇOCUĞUMUN KATİLLERİ İÇERİDEKİ DEĞİL"

Şiddeti kendisinin gördüğünü parkta öldürülen oğlunun da kesinlikle bir darp olayına karışmadığını savunan Dalkılıç, "Hepsinden davacıyım. Figen D'den davacıyım. Ağzıyla itiraf etti. Çocuğumun katilleri onlardı. Şikayet dilekçemi verdim polis merkezine. Can güvenliğimden endişe duyuyorum. Benim canım evladım gibi ortada. Yetkilere sesleniyorum, göreve davet ediyorum. Çocuğumun katilleri bunlardır, içerideki değil dışarıdaki katildir. Şikayetçiyim. Canımı da versem oğlumun adaleti için mücadele edeceğim. Evladım için bu sokaklarda canımı vermeye hazırım." diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.