Hava Durumu

Kafasında bitirdi!

Altınordu maçında oyuna alınmamasına sinirlenip teknik direktör Mustafa Er'le 'Beni neden oyuna almadın?' diyerek tartışan Serdar Özkan antrenmanlara da çıkmıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 33 yaşındaki futbolcuyla ilgili kararı Başkan Erkan Kamat verecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2020 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2020 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kafasında bitirdi!

SOYUNMA ODASINDA TARTIŞTI

Bursaspor'a geçen sezon devre arasında Antalyaspor'dan transfer olan, Altay maçında sakatlanarak uzun süre sahalardan ayrı kalan Serdar Özkan Yeşil Beyazlı takımla yollarını erken ayırmaya hazırlanıyor. Söz- leşmesi yıl sonunda biten deneyimli futbolcu, deplasmanda 2-0 kazanılan Altınordu maçında teknik direktör Mustafa Er'in kendisini oyuna almamasına tepki göstermiş ve maçın ardından hocasıyla soyunma odasında 'Beni neden oyuna almadın?' di- yerek tartışmıştı.

TOP BAŞKAN ERKAN KAMAT'TA

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde takım arkadaşı olan Mustafa Er'in yardımcısı antrenör Serdar Kurtuluş'un da Serdar'ın yaşadığı gerginliği düşürme girişimleri sonuç vermedi. Antrenmana çıkmayan 33 yaşındaki futbolcu hakkında Mustafa Er, "Devam da edebilir, ayrılabilir, transfer bitene kadar her şey olabilir." demişti. Serdar şu ana kadar Bursaspor'da 12 maçta 655 dakika süre aldı, 1 gol,1 asistlik performans sergiledi. Yönetimin Serdar Özkan hakkındaki tutumu merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.