Hava Durumu

Kafesinden kaçan aslan öldürüldü! 3 yaralı

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde kafesten kaçan aslan 1'i bakıcısı olmak üzere 3 kişiyi yaraladı. Aslan yetkililer tarafından öldürülerek etkisiz hale getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2021 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2021 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kafesinden kaçan aslan öldürüldü! 3 yaralı

Giriş ve çıkışlara kapatılan hayvanat bahçesine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Aslanın etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Aslanın yaraladığı bakıcısının Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın kontrol altına alınmasının ardından hayvanat bahçesine yeniden ziyaretçi alınmaya başladı. Bu arada, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, hayvanat bahçesinde besleme yapıldığı sırada aslanlardan birinin bir anlık dikkatsizlik sonucu bakıcısını yaraladığı belirtildi.

Açıklamada, "Durum kontrol altına alınmış olup bakıcı personelimizin sağlık durumu iyidir. Personelimiz kontrol amaçlı müşahede altına alınmıştır. Hayvanat bahçemiz olağan seyrinde hizmetine devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

YILLAR ÖNCE BENZER BİR VAKA DAHA YAŞANMIŞTI

Gaziantep Şahinbey Parkı'nda kurulan Kazakistan sirkinde benzer bir vaka yaşanmıştı. Gösterinin ardınan kafesine konulmak istenen aslan gece yarısı görevlilerin elinden kaçmış ve kısa sürede sirk görevlileri tarafından lunapark alanına yakın bir yerde yakalanan aslan yeniden kafesine götürülmüştü. Çocukların akınına uğrayan lunaparkta o sırada kimsenin olmaması olası bir faciayı da önlenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.