Hava Durumu

Kahin Baba Vanga'dan ürküten koronavirüs kehaneti: Milyonlarca insan ölebilir

Tarihin en büyük kahinlerinden olan Baba Vanga'nın kehanetleri tüyler ürpertiyor. 2019'da birçok olayı bilen kahinin, binlerce insanın canını alan koronavirüs ile ilgili kehaneti gündeme geldi. Baba Vanga, söz konusu kehanetinde gizemli bir hastalığın milyonlarca insanın canına mal olacağına işaret etmiş.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2020 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2020 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kahin Baba Vanga'dan ürküten koronavirüs kehaneti: Milyonlarca insan ölebilir

1911 yılında Makedonya'da doğan ve 16 yaşındayken üzerine düşen bir yıldırımla görme yetisini kaybeden Baba Vanga, dünyanın en ünlü kahinlerinden biri. Baba Vanga'nın kehanetlerinde 11 Eylül saldırıları, IŞİD'in kurulması, Brexit süreci gibi pek çok olayı önceden ön gördüğü biliniyor.

Baba Vanga kehanetleri ile kan donduruyor. Dünyadaki birçok dev olayı önceden bilen Balkanların Nostradamus'u bu kez de koronavirüs salgınını bildi. Baba Vanga dünyayı kasıp kavuran virüs ile ilgili öngörüsünü çok önceden paylaştı. 2020 kehanetlerini okuyanların ise tüyleri ürperdi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve 2800'ün üzerinde insanın hayatını kaybettiği Koronavirüs, dünyaca ünlü kahin Baba Vanga tarafından haber verilmiş miydi? Gizemli virüs ve salgın hastalık akıllara Baba Vanga'nın kehanetlerini getirdi.

Baba Vanga'nın tekrar eden tahminlerindeki bir tema da Asya'nın yok olması.

Çin'de ortaya çıkan koronavirüsü şuana kadar toplam 2800'ün üzerinde kişiyi öldürmüştü. Baba Vanga'nın korkutan kehanetinde gizemli hastalık nedeniyle milyonların hayatını kaybedeceği iddia edildi.

Büyük kahinin bir diğer kehanetinde ise 'Büyük ve güçlü bir ejderha insanlığın tepesine çökecek. 3 dev birleşip dünyayı yönetecek. Bu sırada ellerine kırmızı paralar olan insanlar olacak. Ayrıca bol sıfırlı sayılar insanlığa hükmedecek.' satırları yer aldı.

Yorumcular bu satırları 'Çin'in yeni dünya devi olacağına yorumluyor. Nedeni ise Çin'in sembolünün ejderha olması.

3 dev ise Rusya, Hindistan, Çin. Kırmızı paralar ise çok uzak adreste değil. Çin'in 100 Yuan banknotunun, Rusya'nın da 5000 rublesinin kırmızı banknotlar hatırlatmakta fayda var.

Ayrıca Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) hala bir tedavisi bulunmaması ve hızla yayılması Baba Vanga'nın kehanetinin gerçekleştiği yönündeki yorumları güçlendiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.