Hava Durumu

Kahvehaneler dezenfekte ediliyor

Sivas'ta belediye tarafından kentte faaliyet gösteren kahvehanelerde koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarına başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kahvehaneler dezenfekte ediliyor

Sivas'ta Kovid-19 nedeniyle 16 Mart'ta kapatılan ve genelge doğrultusunda yeniden açılan kahvehanelerde dezenfekte çalışması başlatıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman ve Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı ve aynı zamanda Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Beşir Köksal'ın da katıldığı çalışmalarda faaliyet gösteren işletmeler dezenfekte edildi.

Pandemi sürecinde esnafın çok mağdur olduğunu, zor şartlar altında hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden SESOB Başkanı Beşir Köksal, "Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de etkili olan virüs salgını, esnafımızı da olumsuz etkilemiştir. Bu süreçte Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin'in talimatları doğrultusunda kapalı olan iş yerlerine belediyemiz tarafından 1000 TL destek verilmiştir. Kiralar ve diğer giderler konusunda da yardımcı olunmuştur. Şimdi ise iş yerlerimiz, kahvehanelerimiz belediye görevlileri tarafından dezenfekte ediliyor. Esnafımıza her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin'in şahsında başkan yardımcılarımıza ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman ise belediye imkânlarının tüm esnaf ve sanatkârlar için seferber edildiğini, mağduriyetlerinin giderilmesi için gayret gösterdiklerini belirterek "Sivas Belediyesi olarak esnafımıza destek olmaya çalışıyoruz. Başkanımızın direktifleriyle farklı sektörlerde faaliyet gösteren esnaflarımıza yardımcı olduk ve destek verdik. Şimdi ise kahveci, kafe işletmecisi esnaflarımızın işyerlerini dezenfekte ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.