Hava Durumu

Kamat'tan Kapacak iddialarına yanıt!

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile genç oyuncu konusunda anlaşmaya vardığı iddialarını yalanladı. Bursa Hakimiyet'e konuşan Kamat, "Ben kimseyle Burak Kapacak hakkında tek bir kelime konuşmadım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2020 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2020 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kamat'tan Kapacak iddialarına yanıt!

Erkan Kamat, Burak Kapacak'ın Fenerbahçe'ye satıldığı yönündeki iddialara son noktayı koydu.

ÜÇ KULÜPLE ADI ANILDI

Geçen sezon sergilediği performansla birçok Süper Lig kulübünün dikkatini çeken Burak Kapacak'la ilgili hemen her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılırken, genç golcünün adı son olarak Fenerbahçe ile anılmaya başladı. Trabzonspor'a gideceği yönünde çıkan haberler, Yeşil Beyazlı kulüp tarafından yalanlanan Burak Kapacak hakkında Beşiktaş'ın da devreye girdiği iddia edilmişti. Bu haberlerin de gerçeklik payı olmadığı ortaya çıkarken, genç golcünün önceki gece Bursaspor yönetimi tarafından Fenerbahçe'ye satıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

HABERLER DOĞRU DEĞİL

İstanbul merkezli haberlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Bursaspor Başkanı Erkan Kamat arasında Burak Kapacak konusunda parasal konularda anlaşmaya varıldığı belirtilirken Yeşil Beyazlı kulüp Bursa Hakimiyet aracılığıy-la konuyu net bir şekilde yalanladı. Başkan Erkan Kamat, Burak Kapacak konusunda verdiği özel demeçte, "Kim görüşmüş. Ben mi? Öyle bir şey de yok, anlaşma da yok. Ben kimseyle Burak Kapacak hakkında tek bir kelime konuşmadım. Haberler doğru değil." dedi. 20 yaşındaki futbolcu geçen sezon Bursa-spor'da 26 maçta 8 asist yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.