Hava Durumu

Kamu çalışanları 21 Mayıs'ta müjdeli haber bekliyor

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, yeniden seçilen AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2012 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2012 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kamu çalışanları 21 Mayıs'ta müjdeli haber bekliyor
Emekliyi ve kamu çalışanını ilgilendiren süreçlerden bahseden Şeker, "2 milyon 500 bin kamu çalışanını ve 1 milyon 800 bin emekliyi ilgilendiren toplu sözleşme sürecimiz var. 21 Mayıs'ta kamu çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz. Kamu çalışanlarına haksızlıklar yapıldı. 450 bin kişi bu kararname ile 600'den 1400 TL'ye kadar ek ödeme aldı. Eğitim çalışanlarından 670 bin öğretmen, Diyanet mensubları, polisler, başka bakanlıkta karşılığı olmayan memurlar kararnameden yararlanamadı. Bu haksızlığın giderilerek ek ödemelerin alınmasını istiyoruz" dedi.

AK Parti'nin 10 yılda Türkiye'ye çok şey kazandırdığını belirten Başkan Yalçın, "Bursa'nın 20-30 yılını planlayacak ekip kurarak en önemli görevimizi yerine getirmiş olacağız. 1 yıl içerisinde bu çalışma bitecek. Bursa'nın ihracatının ne olacağını önceden bileceğiz. Bursa'da 2023'de kaç tane üniversite mezunu olacağını bileceğiz. Bursa'nın her şeyini bileceğiz. 1 yılda bu çalışmamız tamamlanacak. Kamu görevlisi 5 yıllığına Bursa'ya geliyor. Bütün hesabını 5 yıl üzerinden kuruyor. Bursa bin yıllık kenttir. Bursa'nın tarihi var. 5 yıllık süreç Bursa'ya çok büyük haksızlık. Kamu çalışanları ile ilgili önemli çalışmalar yapılıyor. Bakanımız Faruk Çelik yüksek performans sergiliyor. 1 Mayıs'ta kürsüye çıkması önemlidir" dedi.

Görüşmenin sonunda Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, Başkan Sedat Yalçın'a çiçek takdim etti.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.