Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyonetler kafa kafaya çarpıştı: Yaralılar var

Eskişehir'de sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçen kamyonet, kapalı kasa kamyonetle çarpıştı. Kafa kafaya çarpışan araçlarda bulunan 2si ağır 7 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kamyonetler kafa kafaya çarpıştı: Yaralılar var

Kazada kamyonet şoför Arıkan, sürücü bölümüne sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ve itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılan Arıkan, diğer kamyonetin sürücüsü Ali Eren ile yaralılar Osman Nazar (23), Mohammed Anar Nebwawi (31), Bazmohammad Safari (25), Mohammad Yasin Mohammadi (32) ve Mecit Halili (21) sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralılardan iki araç sürücüsünün de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yola yakın bir bahçede otururken kaza seslerini duyarak geldiğini anlatan Arif Öner, "Bir anda her taraf toz duman oldu. Koştuk geldik, bir kişi kırmızı kamyonette, 5-6 kişi de diğer araçta vardı. Olayın nasıl gerçekleştiğini tam olarak göremedik. İki aracın da şoför mahalleri birbirine çarpmış. Kırmızı araçtaki şoförün durumu daha ağırdı. Diğer araçtakinin o kadar ağır değildi dedi.

Kazanın ardından Bünyamin Arıkan'ın yakınları olay yerine geldi. Aracın durumunu gören yakınları gözyaşlarına boğulurken, bir kadın 'Kardeşim öldü mü?' diye feryat etti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.