Hava Durumu

Kan donduran açıklama! Arabasıyla altı kişiyi öldürmüştü

Milwaukee banliyösünde bir Noel geçit töreninde aracıyla kalabalığa dalarak altı kişiyi öldürmek ve düzinelerce kişiyi yaralamakla suçlanan adam, Çarşamba günü yaptığı açıklamada.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2021 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2021 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kan donduran açıklama! Arabasıyla altı kişiyi öldürmüştü

Darrell Brooks Jr., Waukesha İlçe Hapishanesinden Fox News ile yaptığı röportajda, bunu neden yaptığına dair herhangi bir ayrıntı vermedi.

Fox'un haberine göre Brooks, "Kendimi canavara dönmüş, şeytanlaştırılmış gibi hissediyorum" dedi.

Suç duyurusuna göre Brooks, 21 Kasım'da Waukesha'daki geçit törenine aracıyla daldı. Görgü tanıkları onun yoldan çıktığını ve kasıtlı olarak insanlara vurmaya çalıştığını söyledi.

Dakikalar sonra, yakındaki bir evin verandasında dururken ev sahibinden kendisine bir araç bulmasına yardım etmesini isterken tutuklandı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Brooks altı kez birinci dereceden kasten insan öldürmekle suçlandı. Brooks'un annesi Dawn Woods, Çarşamba günü ailenin kurbanlara taziyelerini sunduğu bir mektup yayınladı.

Oğlunun uzun süredir zihinsel sağlık sorunlarından muzdarip olduğunu ve yetişkin olduktan sonra, ilaç tedavisine ve danışmanlığına devam etmek için sigortası ve finansmanı olmadığını, bunun da onu suç işlemeye yönlendirdiğini söyledi.

Bu olayla hemen hemen aynı dönemde Brooks, arabasıyla bir kadına kasten vurmakla suçlandığı başka bir davada 1000 dolarlık kefaletle serbest bırakıldı. Bu dava 5 Kasım'da sonuçlandı ve ceza aldı.

Brooks'un ayrıca, yeğenine ve başka bir kişiye ateş etmekle suçlandığı 2020 tarihli başka bir davası daha bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.