Hava Durumu

Kanal İstanbul videosu olay oldu! Video İBB Sözcüsü Ongun'un tepkisini çekti

Türkiye ile Galler arasında oynanan Avrupa Şampiyonası maçını canlı veren TRT, maçın başlamasına kısa süre kala, yayınladığı tanıtım videosunda, "Kanal İstanbul projesinin çevreye zarar vereceği iddialarının, Türkiye'yi gelecek yüzyıla taşıyacak bu önemli projeyi karalamak ve aleyhte kamuoyu oluşturmak maksadıysa servis edildiği aşikârdır" ifadelerinin yer aldığı video İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun'un tepkisini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2021 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2021 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kanal İstanbul videosu olay oldu! Video İBB Sözcüsü Ongun'un tepkisini çekti

Euro 2020 Avrupa Şampiyonası'da Türkiye ile Galler arasında oynanan karşılaşmaya kısa bir süre kala TRT ekranlarında yayınlanan Kanal İstanbul projesiyle ilgili video heyecanla maçı izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

"İDDİALAR PROJEYİ KARALAMAK İÇİN SERVİS EDİLİYOR"

Kanal İstanbul'un bilimsel bir çalışma olduğunun savunulduğu grafiklerin paylaşıldığı videoda, "Kanal İstanbul projesinin çevreye zarar vereceği iddialarının, Türkiye'yi gelecek yüzyıla taşıyacak bu önemli projeyi karalamak ve aleyhte kamuoyu oluşturmak maksadıysa servis edildiği aşikârdır" ifadeleri yer aldı.

"BİLİME AYKIRI BİR PROPAGANDA YAPTINIZ"

Sosyal medyada gündem olan Kanal İstanbul reklamına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun ise tepki gösterdi. Twitter hesabından videoya ait kareleri paylaşan Ongun, "Milli Maç öncesi İstanbulluların çoğunun karşı çıktığı bir konuda üstelik bilime aykırı, yalan bir propaganda yaptınız TRT" notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.