Hava Durumu

Kanye West geri döndü

Boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın çocuklarıyla birlikte yaşadığı şehre geri dönme planı olmadığını söyleyen Kanye West, döndü dolaştı Los Angeles'a geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2021 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kanye West geri döndü

Kanye West, Kim Kardashian ile boşanma haberleri çıktığından beri ilk kez görüntülendi. 43 yaşındaki rapçi, pazar günü özel jetinden inerken Los Angeles, Van Nuys havaalanında fotoğraflandı.Uçaktan ekibiyle birlikte indiği sırada oldukça ciddi görünen West'in, deri pantolunu ve hardal rengi hoodie'sini kendi markası olan Yeezy koşu ayakkabılarıyla kombinlediği görüldü.Bazı kaynaklar daha önce Kanye'nin, Kim'in çocuklarıyla birlikte yaşadığı şehre geri dönme planı olmadığını söylemişti ancak ünlü şarkıcının fikri değişmiş gibi görünüyor.

Diğer yandan Kardashian ailesinin hayatını anlatan Keeping Up With the Kardashians programı, 2021'de sona erecek. Geçtiğimiz günlerde Page Six'e konuşan bir kaynak, uzun yıllar devam eden reality show'un son sezonunda Kim ve Kanye'nin evliliğindeki problemlere odaklanarak patlama yapacağını söylemişti. Kaynak, "Kim'i evlilik sorunlarıyla ilgili tartışırken çektiler. Ancak çekime dahil olan herkes bir ifşa etmeme anlaşması yaptı. Çünkü final 2021'in sonlarına kadar gösterilmeyecek" dedi.

Ayrıca kaynak ikilinin evlilik problemleriyle ilgili de şunları söyledi: "Kim'in, Kanye'nin kendisinden ve Kardashianlarla uğraşmaktan bıktığını anlaması lazım. Özellikle de Kim'in tüm önemli kararlarında büyük rol oynayan annesi Kris Jenner'dan"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.