Hava Durumu

Kanye West, Kim Kardashian'ı aldatıp övünüyormuş!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan rapçi Kanye West hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Yeni albümünde yer alan 'Hurricane' isimli şarkıda "İki çocuğun üzerine aldattım" sözlerine yer veren West'in Kardashian'ı bir değil birkaç kadınla aldattığı ve bu durumla övündüğü ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kanye West, Kim Kardashian'ı aldatıp övünüyormuş!

2014 yılında evlendiği Kim Kardashian (40) ile boşanacakları haberleriyle gündemde olan Kanye West (44) cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. West'in ekibinden adı açıklanmayan bir kaynak, ünlü rapçinin 2016 yılında çıktığı Saint Pablo turnesi sırasında çalışanlarıyla yaptığı bir sohbette, meslektaşı Christina Milian ile birlikte olduğunu ve bunu kendi ağzıyla söylediğini anlattı. Aynı kişi, üstelik Kanye West'in bununla övündüğünü de sözlerine ekledi.

"TARİH BELİRTMEDİ"

Söz konusu kaynak, "West bu ilişkinin Kardashian ile evliyken mi yoksa daha önce mi yaşandığını belirtmedi" diye konuştu.

Fakat bu konuyu irdeleyen bazı takipçilerin hesaplarına göre ünlü rapçi, bu kaçamağı Kim Kardashian ile evli olmasa bile sevgili oldukları sırada yaşadığı ileri sürüldü. Çift, 2014 yılında evlendi, 2012'de ise flört ediyordu.

'ŞARKI SÖZLERİYLE HER ŞEYİ İTİRAF EDİYOR' İDDİASI

Öte yandan şu sıralar kendini yeni albümü 'Donda'nın çalışmalarına veren West'in, 'Hurricane' isimli şarkısının sözleriyle şimdiye kadar yanlış yaptığı her şeyi itiraf ettiği ileri sürülmüştü. Bu iddialar arasında ünlü rapçinin Kardashian'ı ikinci çocuklarından sonra aldattığı da yer almıştı. Daha doğrusu hayranları bu şarkı sözlerini bir itiraf olarak algılamıştı.

"HAZMEDİLMESİ GEREKEN ÇOK ŞEY VAR"

West, Hurricane adlı şarkısında, "İşte çok zengin gibi davranıyorum / İşte yeni bir genç kızla (yeni bir piliçle) geldim / Ve ben gerçeğin ne olduğunu biliyorum / İki çocuğun ardından hala oynuyorum / Hayatta hazmedilmesi gereken çok şey var..." şeklinde sözlere yer veriyor. Bu durum da onun, Kardashian ile birlikteliklerinden dünyaya gelen ilk iki çocuğu North ve Saint'in doğumlarından sonra eşini aldattığının bir göstergesi olarak yorumlanmıştı. Çiftin, Psalm ve Chicago adında iki çocuğu daha bulunuyor.

KIM'E ÖZEL ŞARKILAR

Kardashian ile dostane ilişkisini sürdüren West'in, yeni albüm tanıtımına destek olan Kardashian'a yazdığı "Sevgilim bana geri dön." benzeri şarkı sözleri, yeni albüm tanıtımlarında hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

Yeni albümünde yer alan 'Love Unconditionally' adlı şarkısının, boşanma aşamasında olduğu reality show yıldızı Kim Kardashian ve evliliğinin bitişiyle ilgili olduğu anlaşılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.