Hava Durumu

Kanye West sosyal medyaya döndü

Kim Kardashian ile boşanmak üzere olan ve son dönemde ünlü model Irina Shayk ile aşk yaşadığı ileri sürülen Kanye West, iki sene önce Instagram'a veda etmişti. West, yeni albümünün tanıtımıyla sosyal medya platformuna hızlı bir dönüş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2021 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kanye West sosyal medyaya döndü

Dünyaca rap şarkıcısı Kanye West, iki yıllık aranın ardından sosyal medya platformu Instagram'a döndü. 44 yaşındaki Amerikalı rapçi, yeni müzik albümünün tanıtımıyla hayranlarını şaşırttı.

Ünlü yıldız, paylaşımında, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'la birlikteliğinden dünyaya gelen çocukları North (7), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm'ın (2) isimlerinin yazılı olduğu altın kolyelerini de gösterdi.

SEÇİM, ALBÜMÜN ÖNÜNE GEÇTİ

West, ölen annesinin adını verdiği Donda albümünü geçen yaz çıkarmayı planlıyordu, ancak aralarında ABD başkanlık seçiminin de yer aldığı bir dizi gerekçe nedeniyle albümü birden fazla defa ertelemişti.

SADECE KIM KARDASHIAN'I TAKİP EDİYOR

West'in yeniden paylaşım yapmaya başladığı Instagram sayfasında 5,6 milyon takipçisi varken, kendisi sadece Kim Kardashian'ı takip ediyor. West ile Kardashian'ın magazin basının odağında yer alan evlilikleri bitti. Ancak boşanma davası sürüyor.

West'in 10'uncu albümü, 23 Temmuz'da piyasaya çıkıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.