Hava Durumu

Kapacak: Transfer haberimi Twitter'dan öğrendim

Sönmez Medya'ya açıklamada bulunan Burak Kapacak Fenerbahçe'ye transfer olduğu yönündeki iddiaları şaşkınlıkla karşıladığını söyledi. Genç futbolcu, "Twitter kullanmıyorum. Ama önemli bir şey olduğunda arkadaşlarım bana gönderiyor. Ben de oradan öğrendim. Şaşırdım açıkçası." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2021 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2021 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kapacak: Transfer haberimi Twitter'dan öğrendim

BURSA HAKİMİYET ÖZEL HABER | Süha GÜRSOY - Tolga ÖZTAŞ

Sosyal medyada Türkiye gündemine giren Burak Kapacak Antalya kampında Sönmez Medya'ya konuştu.

GÜNDEME OTURDU

Bursaspor'un Antalya kampı devam ederken, takımın etkili isimlerinden Burak Kapacak'la ilgili ortaya atılan iddia büyük sansasyon yarattı. Önceki gece ulusal televizyon kanallarından genç oyuncunun Fenerbahçe ile anlaştığı, Yeşil Beyazlı kulübün de bonservis pazarlığı yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Haber o kadar çok ilgi topladı ki, Burak Kapacak bir anda Twitter'da Türkiye gündemine oturdu. Gelişmeleri Antalya'da takımının kampında takip eden genç futbolcu hak- kında çıkan iddialarla ilgili Sönmez Med- ya'ya özel açıklamada bulundu. Burak Kapacak sabah yapılan antrenman öncesinde konuştu, merak edilenleri yanıtladı.

HEDEFİM AVRUPA

Hakkında çıkan iddiaları şaşkınlıkla izlediğini söyleyen Burak Kapacak, "Twitter kullanmıyorum. Ama önemli bir şey olduğunda arkadaşlarım bana gönderiyor. Ben de oradan öğrendim. Şaşırdım açıkçası. Beklenmedik bir şey oldu. Bunlar olabilir. Her futbolcu için transfer konuları gündeme gelebilir. Şu an çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bursaspor'un oyuncusuyum. Bursaspor bana ne zaman süre verirse onu en iyi şekilde değerlendirmek isterim. Benim hedefim her zamanki gibi Avrupa. Süper Lig'den Avrupa'ya gitmek de olabilir. Bursaspor Süper Lig'e çıkar, Bursaspor'dan Avrupa da olur. İnşallah bunu başarabiliriz." dedi.

BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER

Burak Kapacak ligin ilkyarısında sergiledikleri performansla ilgili de görüşlerini aktardı. Genç krampon, "Takımımız ligin ilkyarısında çok özverili bir performans sergiledi. Bence çok iyi bir ilkyarıyı geride bıraktık. İnşallah bu böyle devam eder. Herkes bizi izlemeye devam etsin. Her röportajımda söylüyorum. Bu takımda birlik beraberlik devam ettiği sürece iyi işler yapacağımıza ben inanıyorum. İyi bir kamp geçiriyoruz. İnşallah hep birlikte Süper Lig'e dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

FELİZ CUMPLEANOS PABLO ABİ

Burak Kapacak Sönmez Medya'ya verdiği özel demeçte 37'nci yaşına giren Yeşil Beyazlı takımın efsanesi Pablo Martin Batalla'yı da unutmadı. Genç krampon, Arjantinli futbolcuya İspanyolca "Feliz cumpleanos Pablo Abi" diye seslenerek "İyi ki doğdun" dedi. Bu arada Yeşil Beyazlı taraftarlar da sosyal medya hesaplarından Arjantinli futbolcunun doğum gününü kutladı.

Türkiye'nin açıklamalarını büyük bir merakla beklediği Burak Kapacak Antalya kampında Sönmez Medya'dan Süha Gürsoy ve Tolga Öztaş'ın sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.