Hava Durumu

Kapacak ümit milli oldu

Bursasporlu Burak Kapacak U21 Milli Takımı'nın İngiltere ile oynayacağı EURO 2021 eleme grubu maçının kadrosuna dahil edildi. Kapacak görev verilmesi halinde kariyerinde ilk kez U21 Milli Takımı'nda Ay Yıldızlı formayı giyecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2020 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2020 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kapacak ümit milli oldu

Timsah'ın genç kramponu U21 Milli Takımı'nın İngiltere ile oynayacağı maçın kadrosuna çağrıldı.

İLK KEZ DAVET ALDI

Bursaspor'un Türk futboluna sunduğu yeteneklerden Burak Kapacak uzun bir aradan sonra yeniden Ay Yıldızlı formanın başarısı için ter dökecek. Son olarak 2018'de U19 Milli Takımı'nın Fransa ile oynadığı maçta kadroda yer alan Burak Kapacak, kariyerinde ilk kez Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Milli Takım kurmayları Timsah'ın genç yeteneğini U21 Milli Takımı'nın 13 Ekim'de deplasmanda İngiltere ile oynayacağı EURO 2021 eleme grubu maçının kadrosuna dahil etti. Kapacak bu nedenle dün vize işlemleri için pasaportunu TFF'nin Riva'daki merkezine gönderdi.

SEVİNÇ VE ENDİŞE VAR

Bursaspor'a milli takıma davet alan diğer futbolcular Ali Akman ve Canberk Yurdakul oldu. Her iki futbolcu da U19 Milli Takımı'nın kadrosuna çağrıldı. Buna göre Ali Akman ve Canberk Yurdakul U19 Milli Takımı'nın 12-13 Ekim tarihlerinde Antalya'da Bulga- ristan ile oynayacağı hazırlık maçlarında forma giyecek. Özlüce'de özellikle Ali Akman'ın milli takıma seçilmesinin sevinci ve endişesi bira arada yaşandı. Kadro sıkıntısı yaşayan Bursaspor'un birinci forveti durumundaki Ali Akman 6 Ekim'de Bolu'da başlayacak kampa milli takıma gitmesi sebebiyle katılamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.