Hava Durumu

Kaptan pilotun vasiyeti yerine getirildi

Antalya'da bir yıl mücadele ettiği kanserden yaşamını yitiren kaptan pilot Tayfun Hacıoğlu'na yardım için toplanan paranın kullanılmayan kısmıyla, Atatürk Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Merkezi'ne 4 diyaliz makinesi bağışlandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2015 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2015 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaptan pilotun vasiyeti yerine getirildi
Antalya'da Şubat 2014'te kolon kanseri teşhisi konulduktan 1 yıl sonra yaşamını yitiren kaptan pilot 48 yaşındaki Tayfun Hacıoğlu'nun eşi 45 yaşındaki Handan Hacıoğlu, hemodiyaliz cihazlarının teslimi sırasında duygulu anlar yaşadı. Eşinin adını yaşatmanın huzurunu yaşadığını aktaran 2 çocuk annesi Hacıoğlu, "Tayfun'un hastalığı ve sonrasındaki tedavi sürecinde, dostlarının maddi ve manevi çok yardımı oldu. Eşimin vefatının ardından yardım paralarının kalan kısmını bu şekilde değerlendirerek, onun ruhunun rahat ve huzur içinde olmasını sağlamak istedim. Eşimin vasiyeti de bu yönde oldu. Onun adını yaşatmamıza neden olan tüm dostlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.



VASİYET GİBİ SÖZLER 

Eşinin hayatı dolu dolu yaşamayı sevdiğini anlatan Hacıoğlu, "Bir yıl önce karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kolon kanseri olduğunu öğrendi. Yılmadı, yoğun tedavi süreci yaşadı. Ancak 24 Ocak 2015 günü hayata veda etti. Hastalığı öncesinde ve tedavi sürecinde yaptığımız konuşmalarda, vasiyet gibi sözleri olmuştu. Bağış yapmayı da çok severdi. Tayfun'un vefatının ardından aile dostumuz kalp damar cerrahı Ercan Akbulut ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Atatürk Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Merkezi'ne 4 hemodiyaliz cihazı bağışlamaya karar verdim" diye konuştu.

HEPİMİZ POTANSİYEL HASTAYIZ

"Hepimiz potansiyel hastayız" diyen Handan Hacıoğlu, “Sağlık kurumlarının verdiği hizmetler çok önemli. Organ bağışı ve hemodiyaliz hastalarının yaşadığı acı öyküleri zaman zaman gazetelerde okuyoruz ve çok etkileniyoruz. Böbrek hastaları için bu bağışı yapmak istedim. Organ bağışının önemine de vurgu yapmak istiyordum. Hepimiz her an diyaliz ya da onkoloji hastası olabiliriz. Sağlıklıyken bağışçı olmalıyız. İmkanı olanları bağış yapmaya davet ediyorum. Bu bağış inşallah güzel bir örnek olur" dedi. Hemodiyaliz cihazlarının 120 bin liraya alındığı kaydedildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.