Hava Durumu

Karaca tam gaz gidiyor!

TFF 2.Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Karacabey Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Gölcükspor'u, Sefa Durmuş ve Berk Taşkın'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda hata yapmadı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karaca tam gaz gidiyor!

Bu sezon şampiyon olması halinde uzun yıllardır Bursa'daki alt lig ekiplerinin şampiyonluk hasretine son verecek olan Karacabey Belediyespor, hedefe kitlendi. Erdoğan Yılmaz yönetimindeki Mavi Siyahlılar Lig'in 25. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gölcükspor'u 77'de Sefa Durmuş, 90'da da Berk Taşkın'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek hanesine bir 3 puan daha yazdırdı. Ev sahibi takımın tek golü ise 45'te Batuhan Boyoğlu'ndan geldi.

Lig'de çıktığı 25. maçından 17. galibiyetini alan Karacabey Belediyespor böylelikle puanını 57'ye yükselterek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Gölcükspor ise bu sezonki 12. mağlubiyetini alarak 27 puanla 15. sırada kaldı. Karacabey Belediyespor'un en yakın takipçisi Nevşehir Belediyespor'la arasındaki puan farkı Nevşehir'in bu hafta Yeşilyurt Belediyespor ile berabere kalmasıyla birlikte 17'ye yükselmiş oldu. Karacabey Belediyespor önümüzdeki hafta 6. sırada yer alan Muğlaspor'u ağırlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.