Hava Durumu

Karaca'ya nazar boncuğu!

TFF 3.Lig 3.Grup'ta şampiyonluğa çok yakın olan Karacabey Belediyespor, sahasında konuk ettiği Muğlaspor ile 1-1 berabere kalarak haftalar sonra 1 puanla yetindi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2020 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2020 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karaca'ya nazar boncuğu!

Bursa'nın alt liglerdeki şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen ve açık ara farkla TFF 3.Lig 3. Grup'ta liderlik koltuğunda oturan Karacabey Belediyespor'a nazar değdi. Bu sezon yalnızca 2 kez mağlubiyet yüzü gören ve son 4 maçtır da yenilmeyen Erdoğan Yılmaz'ın öğrencileri 26. hafta maçında play-off savaşı veren Muğlaspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. M.Fehmi Gerçeker Stadı'nda oynanan mücade-lede 24.dakikada Murat Can Bölükbaşı'nın golüyle 1-0 geriye düşen Mavi Siyahlılar ilk yarıyı geride kapattı.

HEM GOL HEM DE KIRMIZI KART

Mücadelenin ikinci yarısında Karacabey Belediyespor, dakikalar 57'yi gösterdiğinde Ömer Çetinbaş ile beraberlik golünü buldu. Ömer takımın tek golünü kaydederken 90'da gördüğü kırmızı kartla da arkadaşlarını yalnız bıraktı. Karacabey Belediyespor,kalan dakikalarda 3 puanı getiren golü bulamayınca mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrıldı. Bu sezonki 7. beraberliğini alan Karacabey Belediyespor, 58 puana çıkarken en yakın takipçisi Somaspor ile arasındaki güncel puan farkı da 16 oldu. Muğlaspor ise 38 puanla 7.sırada yer aldı. Karacabey Belediyespor 27. haftada düşme hattında yer alan Batman Petrol Spor'a konuk olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.