Hava Durumu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'dan, Başkan Aydın'a ziyaret

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2021 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2021 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'dan, Başkan Aydın'a ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydın'ı Belediye Başkan yardımcılarımız ile birlikte makamında ziyaret ettik. Orhangazi İlçemizin tarımdan sanayisine ve turizm gibi birçok alanda zengin bir ilçe. Belediye Başkanımız bizlere İlçede yapımına devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verirken birkaç noktada görme fırsatımız da oldu. Belediye Başkanımız Bekir Aydın olmak üzere tüm ekibine bizleri en güzel şekilde ağırladıkları için teşekkür ederim" dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın " Karacabey Belediye Başkanımız Ali Özkan ve Belediye Başkan Yardımcılarımızı İlçemizde ağırladık. Karacabey Belediye Başkanımıza İlçemizde yapılan ve yapımına devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Orhangazi İlçemizin her geçen gün vizyon projelere imza attığını ve geliştiğini ifade ettik. Karacabey Belediye Başkanımızın ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir. İlçemiz her geçen gün her anlamda büyüyen ve gelişen bir ilçedir. Bizlerde İlçemizin gelişimi anlamında her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Karacabey Belediye Başkanımız Ali Özkan ve Belediye Başkan Yardımcılarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum "dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.