Hava Durumu

Karacabey belediye eşiği atlayamadı

Mavi Siyahlılar kendisi gibi şampiyonluk hesapları yapan Kocaelispor deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Temsilcimizden Burak'ın 16. dakikada gördüğü kırmızı kart alınan sonuçta etkili oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey belediye eşiği atlayamadı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk isteyen Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor dün 14. hafta mücadelesinde deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Kocaeli Stadı'nda oynana karşılaşmaya Mavi Siyahlılar oldukça iyi başlamasına rağmen, henüz 16. dakikada BUrak Onur'un gördüğü kırmızı kart sonrası 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra oyun tamamen ev sahibine döndü. Kocaelispor 34. dakikada Sefa ile 1-0 öne geçti ve ev sahibi takım soyunma odasıan tek farklı üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Karacabey Belediyespor rakibi karşısında beraberlik için yüklense de Kocaelispor kalecisi Volkan Mert'i geçmeyi başaramadı. Ev sahibi takım 53. dakikada Rıza ile bulduğu şık golle skoru 2-0'a taşımayı başardı. Kocaelispor 90'da bu kez Ali ile Karacabey Belediyespor filelerini sarstı: 3-0. Kalan bölümlerde iki takımın çabaları da gol için yeterli olmadı ve ev sahibi takım sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Karacabey Belediyespor 23 puanda kalırken Kocaelispor ise 26 puana yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.