Hava Durumu

Karacabey Belediyesi'nden örnek proje

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediye ekiplerince geri dönüşümden elde edilen malzemelerle atölye ekipleri tarafından yapılan kedi evlerini kontrol etti. Karacabeyli hayvan severlerin de yer aldığı ziyarette Başkan Özkan, "Hem sokaklardaki dostlarımız için hem de geri dönüşüm için örnek bir proje" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2020 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2020 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey Belediyesi'nden örnek proje

Karacabey Belediyesi, sokak hayvanları için yeni projeler üretmeyi sürdürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı atölyede geri dönmüşümden elde edilen malzemeler ile hazırlanan kedi evlerini inceledi. Önceki günkü ziyarette, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın yanı sıra Karacabeyli hayvan severler de yer aldı.

"HAYVAN DOSTU KENT"

Gerçekleşen ziyarette, kedi evlerinin hayvan severlerden tam not aldığını belirten Başkan Özkan, "Hayvan dostu kent sloganıyla yaptığımız çalışmalara bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Bu projede geri dönüşüm ile hem çevre kirliliğine karşı bir adım atmış oluyoruz hem de sokaklardaki dostlarımızı kötü hava koşullarına karşı muhafaza etmiş oluyoruz. Bu bakımdan çok önemli'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.