Hava Durumu

Karacabey'e modern barınma evi

Bursa'daki barınma evinde her kış yüzlerce evsiz vatandaşa kucak açan Büyükşehir Belediyesi, Karacabey ilçesine de aş evi ve barınma evinden oluşan bir kompleks kazandırmak için proje çalışmalarına başladı. Esentepe Mahallesi'ne yapılacak aş evi ve barınma evinin temeli törenle atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey'e modern barınma evi

Törende Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Uzun yıllar Karacabey'in ihtiyaçlarından biri olan tesisi ilçeye kazandırıyoruz. Barınma evi, aynı zamanda huzur evi gibi çalışacak, aş evini bünyesinde barındıran bir tesis olacak. Bu bina her türlü sosyal ihtiyaçları giderecek. Çatıyla birlikte 6 katlı olacak. Karacabey'imizin sağlıklı bir şehir olması yolunda atılacak güzel bir adım. Bu tesis toplam 1,5 milyon TL'ye mal olacak. Bu tesise katkısı olan başta arsasını devrederek projeye destek olan Karacabey Belediyesi'ne ve Büyükşehir yöneticilerine teşekkür ediyorum. Şimdiden bölgemize, mahallemize, Karacabey'imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İlçenin şantiye görünümünde olduğunu söyleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, "Hem merkezî iktidar, hem Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi'nin hizmetleriyle ilçemiz şantiye görünümünde. Projeler tamamlandığında fabrikalarımızda ve tarlalarımızda üretilen ürünler çok kısa zamanda İstanbul'a ve Ege Bölgesi'ne ulaştırılacak" dedi.

Başkan Özkan, sadece ramazan aylarında değil, bu tesisle yılın 12 ayı ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtımı yapılabileceğini hatırlatarak, "Karacabey'imize aş evi ve barınma evinin kazandırılmasında büyük katkıları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından aş evi ve barınma evinin temeli atıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.