Hava Durumu

Karacabey Tarım Fuarı açıldı

Karacabey Belediyesi öncülüğünde bu yıl ilki düzenlenen Tarım Fuarı törenle açıldı. 6 Mayıs'a kadar sürecek olan tarım fuarında firmalar tarım alet ve araçlarını teşhir edecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2012 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2012 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey  Tarım Fuarı açıldı
İlçe kapalı pazar yerinde kurulan fuarın açılışına Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özkurt, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, oda, borsa ve birlik temsilcileri, firma yetkilileri ile vatandaşlar katıldı. Karacabey sevdasıyla yola çıktıklarını belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, "Biz bayrak peşinde değiliz, sevda peşindeyiz. İlçemiz, ülkemizin en önemli tarım merkezlerinden biridir. Bu avantajımızı iyi kullanmamız gerekir. Önemli bir hizmeti daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karacabey'de tarım fuarı eksikliğini gidermek, ilçe tarımına katkıda bulunmak istedik. Ancak gelin gören ki bazıları bunu bile yanlış anladı. Tarım Fuarı, firma ve kurum temsilcileri ile üreticileri bir araya getiren önemli bir organizasyondur. Bu şekilde pazarlama teknikleri de ön plana çıkar.

Gelecek yıl nisan ya da mayıs ayında Panayır Bölgesi'nde belediyemize tahsis edilen 310 dekarlık alanda bu mekanı aratmayacak, çok daha fonksiyonel bir tarım fuarı gerçekleştireceğiz. Organizasyonumuza katılan firmalarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tarım Fuarı'nın Karacabey'e hayırlı olmasını dileyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özkurt, "Tarımın merkezlerinden biri olan Karacabey'de böyle bir fuarın açılması çok önemlidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Karacabey Tarım Fuarı hizmete girdi. Fuarda firma ve kurum temsilcileri açtıkları stantlarda ürünlerini sergiledi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.