Hava Durumu

Karacabey tek yürek

Kartalspor karşısında Alim ve Ali Serin'in golleriyle öne geçen, kaleci İhsan'ın kurtardığı iki penaltı atışıyla üstünlüğünü korumayı başaran Karacabey Birlikspor, 3 puan sevincini taraftarıyla birlikte doyasıya kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey tek yürek

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karacabey Birlikspor, 28. hafta mücadelesinde sahasında Kartalspor'u konuk etti. M. Fehmi Gerçeker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 12. dakikasında Bursa temsilcisi, Alim Harlak'ın attığı şık golle 1-0 üstünlüğü sağladı. 32. Dakikada Hurşut Meriç'in kullandığı köşe atışında Ali Serin topu ağlarla buluşturarak durumu 2-0'a getirdi. İlkyarı bu skorla sona erdi.

PENALTI CANAVARI İHSAN

İkinci devreye de etkili bir oyunla başlayan Lacivert Siyahlılar'da Ali Serin'in şutları 46 ve 51. dakikalarda direğe takıldı. Karacabey kalecisi İhsan Turgut, 62. dakikada Ozan'ın, 90. dakikada ise Aytek Öktem'in kullandığı penaltı atışlarında kalesini gole kapatarak maçın skorunu belirledi. Sahadan 2-0 galip ayrılan Karacabey Birlikspor, puanını 30 yaptı ve 13. sıraya yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.