Hava Durumu

Karadağ Diyanet İşleri Başkanı'ndan Dündar'a ziyaret

Karadağ Diyanet İşleri Başkanı Rıfat Feyziç ile beraberindeki heyet, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karadağ Diyanet İşleri Başkanı'ndan Dündar'a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı Karadağ Diyanet İşleri Başkanı Rıfat Feyziç ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bursa İl Müftüsü İzani Turan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Dündar, misafirlerine belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karadağ'daki Müslümanların durumu ve gelişmeleriyle ilgili istişarede bulunan Dündar, yıl içerisinde Balkan ülkelerinde gerçekleştirdikleri etkinliklerin Türk ve Müslüman dünyasını bir araya getirdiğini ifade etti.
Yaptıkları çalışmalarla Balkanlar'dan Orta Doğu'ya, Kafkaslar'dan Orta Asya'ya kadar bütün gönül coğrafyasına hitap ettiklerini belirten Başkan Dündar, "Balkan ülkelerinde düzenlediğimiz etkinliklerin manevi hazzı çok farklı. Çünkü farklı dil, din ve kültürlerden insanların bir araya geldiği bu etkinlikler, dostluk ve kardeşlik duygularının gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Duaların okunması bizlerin bir arada kalmasına vesile oluyor. Bizler, belediye olarak desteğimizi her daim sürdüreceğiz" dedi.

Karadağ Diyanet İşleri Başkanı Rıfat Feyziç ise bölgede dostluk ve barışın gelişmesine sağladığı katkılardan dolayı Başkan Mustafa Dündar'a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.