Hava Durumu

Karaer: Kurtuluş savaşı niteliğinde...

Bursaspor'un başarılı savunmacısı Anıl Karaer, Sönmez Medya'ya konuştu. Tek düşüncelerinin sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "İkinci yarı bizim için kurtuluş savaşı niteliğinde geçecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2020 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2020 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karaer: Kurtuluş savaşı niteliğinde...

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Anıl Karaer ligin ikinci yarısı ortaya koyacakları mücadeleyi hangi gözle nitelendirdiklerini açıkladı.

SADECE ÜÇ AYIMIZ KALDI

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Anıl Karaer Antalya kampını Sönmez Medya için değerlendirdi. Sakatlığını atlatan tecrübeli futbolu tek düşüncelerinin sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak olduğunu söyledi. Anıl, "Takımda çok güzel bir hava var. Şehirde de böyle bir hava oluştuğuna inanıyorum. İkinci yarı bizim için kurtuluş savaşı niteliğinde geçecek. Bu formayı hak ettiği yer olan Süper Lig'e taşımamız için tam üç ayımız var. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şu anda tek isteğimiz taraftarımız, basınımız ve oyuncumuzla tüm şehir bir olup takımı bir an önce Süper Lig'e çıkarabilmek. Herkesin desteğine ihtiyacımız var." dedi.

SERDAR KATKI YAPACAK

Yeni transfer Serdar Özkan'ın takıma önemli bir katkı yapacağına inandığını söyleyen Anıl Karaer, "Serdar Özkan benim en yakın arkadaşlarımdan. Çok severim. Bize çok güç katacak. Hem saha içi hem de saha içinde faydasını göreceğiz. Umut ediyorum bize katkı sağlayacak birkaç oyuncu daha gelecek. Takım içindeki uyumumuz, arkadaşlığımız çok iyi. Artık ikinci yarı bizim için şampiyonlu yolunda adım adım gidilecek. Bunun için önümüzde Karagümrük maçı var. Bütün taraftarla-rımızı bu maçta yanımızda görmek istiyo-ruz. Onların desteğiyle artık bu sezon sonunda şampiyon olan taraf kesinlikle biz olmak istiyoruz." diye konuştu.

Anıl Karaer, Antalya'daki röportaj sırasında Adana Demirspor maçı için aynı sahaya gelen Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş'la hasret giderdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.