Hava Durumu

Kardashian'dan otoseksüellik polemiği! Aynaya bakınca tahrik oluyor

Kim Kardashian'ın kardeşi Kourtney Kardashian yaptığı itirafla gündeme bomba gibi düştü. Kourtney Kardashian otoseksüel olduğunu itiraf etti! Ünlü isim yayınladığı bir makaleyle gündeme bomba gibi düştü.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2020 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2020 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kardashian'dan otoseksüellik polemiği! Aynaya bakınca tahrik oluyor

Skandallarıyla bilinen Kardashian ailesinin üyesi olan Kourtney Kardashian itirafıyla gündeme geldi. Cinsel hayatıyla ilgili açık konuşan Kourtney Kardashian otoseksüel olduğunu söyledi.

Kardashian, bedeninden tahrik olduğunu ifade ederek, kendisi gibi birçok kişinin de otoseksüel olduğunu söyledi. Bir makale yayınlayan Kourtney Kardashian herkesin içinde biraz otoseksüellik olabileceğini söyledi.

Seks terapisti Casey Tanner'in görüşlerine yer verilen bir makaleyi paylaşan ünlü isim gündeme bomba gibi düştü. Makalede "Mastürbasyon bir örnek olsa da, otoseksüellik cinsel davranışın ötesine geçerek kendine bir özlem veya arzu hissetmeyi de içerebilir."

Kourtney Kardashian konuyla ilgili açıklamasında "Aynaya baktığımda ya da kendime dokunduğumda tahrik oluyorum" dedi.

Ünlü isim makaleyi paylaşırken "Bence benim gibi birçok kişi de otoseksüel" dedi ve bu konuya dair takipçilerinden düşüncelerini söylemesini istedi. Çoğu takipçisi ünlü isime "aynaya baktığımda tahrik olmuyorum" yanıtını verdi.

OTOSEKSÜEL NEDİR?

Otoseksüel; cinsel ilişkiye girmeyen, buna karşın mastürbasyon yoluyla cinsel hayatını devam ettiren kişiler için kullanılan bir terimdir. Otoseksüellik cinsel davranışların ötesine geçerek kendine bir özlem veya arzu hissetmeyi de kapsayabilir. Kendine bakma, dokunma veya koklama yoluyla tatmin olma da olabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.