Hava Durumu

Karısı tarafından 4 kez bıçaklandı, 5'incisinde ise...

Emrah G. iddiaya göre karısından şiddet gördü. Ancak 5'inci kez bıçaklanınca jandarmaya giderek 'Can güvenliğim yok' dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2014 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2014 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karısı tarafından 4 kez bıçaklandı, 5'incisinde ise...

Bu kez koca şiddet mağduru... İddiaya göre 18 aylık karısı tarafından defalarca bıçaklı saldırıya uğrayan koca, "Can güvenliğim yok" diyerek soluğu jandarmada aldı. Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi'de yaşayan 25 yaşındaki Emrah G. 1.5 yıl önce görücü usulü ile Melike G. ile evlendi.

Çiçeği burnunda çiftin mutluluğuna, evliliklerinin ikinci ayında gölge düştü. İddiaya göre, çift arasında başlayan tartışmalar, aile içi şiddete dönüştü. Tartışmalar sırasında Melike G., sinirlerine yenik düşerek, her tartışmada kocasını yaraladı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Çift arasındaki geçimsizlik, çocukları dünyaya geldikten sonra da devam etti. Emrah G. iddiaya göre eşi tarafından 4 kez bıçaklandı, sineye çekti. 5. kez bıçaklanınca soluğu jandarmada aldı. "Can güvenliğim yok" diyen Emrah G., karısı hakkında suç duyurusunda bulundu. Hastaneden 3 günlük "iş görmez" raporu alan şiddet mağduru kocanın şikayeti üzerine, kadın hakkında inceleme başlatıldı.

PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Eşinin evliliği reddettiğini ve sık sık evi terk edip babaevine döndüğünü belirten Emrah G., evliliğinin bitmemesi için kadın şiddetini adli mercilere yansıtmadığını söyledi. Gördüğü şiddet nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu da sözlerine ekleyen G., "Akli dengesinin yerinde olmadığından şüpheleniyorum" diye konuştu.

Melike G., evini terk ederek babaevine döndü. Emrah G. ise "18 ay boyunca şiddete boyun eğdim. Ama artık dayanamıyorum" diye feryat etti. Takvim 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.