Hava Durumu

Karısını kaçıran adamın boğazını kesti

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde işe gitmek için servis minibüsüne binen iki çocuk babası 34 yaşındaki Şükrü U., kısa bir süre önce Samsun'da eşini kaçırdığı 33 yaşındaki N.Y. tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karısını kaçıran adamın boğazını kesti

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında Omurtak Caddesi Eski Mezarlık Sokak'ta meydana geldi. Eşinden üç ay önce boşanan Şükrü U., 10 gün önce Samsun'a giderek daha önceden komşusu olan N.Y.'nin eşi bir çocuk annesi S.Y'yi kaçırarak Çorlu'ya getirdi.

Şükrü U., bu sabah çalıştığı fabrikaya gitmek için Şifa ışıklı kavşakta servis minibüsüne bindi.Servis minibüsü Eski Mezarlık Sokağa geldiği sırada, arka koltukta oturan N.Y., araçta bulunan 10 kişinin şaşkın bakışları arasında Şükrü U.'nun yanına gelerek, "Sen kimin karısını kaçırıyorsun" diyerek elindeki bıçağı boğazına sapladı.

Çılgına dönen eşi kaçırılan N.Y., ardından bıçağı üç kez daha Şükrü U.'nun vücuduna sapladıktan sonra minibüsün durmasını fırsat bilerek hızla olay yerinden kaçtı.Minibüsü durduran diğer işçiler, hemen yolun karşısındaki Özel Reyap Hastanesine koşarak yardım istediler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içindeki yaralı Şükrü U.'yu hastaneye götürdü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Şükrü U. hayatını kaybetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.