Hava Durumu

Karısını öldürdükten sonra canına kıydı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde Tersane'den emekli 60 yaşındaki Yaşar Uğuz, geçirdiği cinnet sonucu oğlu ve gelinini evde bir odaya kapatıktan sonra pompalı tüfekle önce eşini öldürdü, ardından da intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2013 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2013 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karısını öldürdükten sonra canına kıydı

Olay Gölcük Kavaklı Mahallesi 128. Sokak Büyükoğlu Apartmanı'nda meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen tersane emeklisi Yaşar Uğuz, evde otururken eşi 54 yaşındaki Sabiha Uğuz ile tartıştı. Tartışma büyüyünce Yaşar Uğuz, evde bulunan ve araya giren oğlu 29 yaşında Metin Firket Uğuz ile gelini 24 yaşındaki Nurdan Uğuz'u pompalı tüfekle tehdit edip bir odaya kilitledi. Daha sonra evin içinde birkaç kez ateş açarak dehşet saçan Yaşar Uğuz, eşi Sabiha'yı vurarak öldürdü.

Silah sesleri üzerine olay yerine sevk edilen polisler, Yaşar Uğuz'u ikna etmeye çalıştı. Ancak Uğuz, rast gele ateş etmeye devam edince bu kez Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden özel ekip istendi. Özel ekip olay yerine gelmeden Yaşar Uğuz, pompalı tüfekle kendini vurarak intihar etti.

Olayın ardından oğlu ve gelini kapalı tutuldukları odadan çıkarıldı. Gördükleri manzara karşısında şok geçiren genç çifte sağlık ekipleri müdaha etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.