Hava Durumu

Karlı yolda kayan otomobil duvara çarpıp savruldu

Esenyurt'ta karlı yolda kayarak sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, duvara çarpıp savrulduktan sonra park halindeki minibüse de çarparak durabildi. Yoldaki iki kişi savrulan otomobil ile çarptığı minibüs arasında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar kameraya yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karlı yolda kayan otomobil duvara çarpıp savruldu

Olay, Saadetdere Mahallesi 122. Sokak'ta dün sabah saatlerinde yaşandı.

Karlı ve buzlu yolda yokuş aşağı inerken kayan otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak binanın bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarında park halinde olan minibüse de çarparak durabildi. Yoldaki iki kişi, kaçarak savrulan otomobil ile çarptığı minibüs arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda hasar oluştu.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan kaza anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, otomobilin yokuş aşağı inerken kaydığı, kaldırıma çıkıp duvara çarptığı ve savrularak park halindeki minibüse çarpıp durduğu görülüyor. İki kişinin kaçarak, savrulan otomobil ile minibüs arasında kalmaktan son anda kurtulduğu kameraya yansıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.