Hava Durumu

Karşıyaka dağıldı! Üst üste 6 yenilgi...

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta art arda 6'ncı mağlubiyetini Elazığ Karakoçan FK'ya deplasmanda 2-0 yenilerek alan Karşıyaka, kötü gidişi bir türlü durduramıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karşıyaka dağıldı! Üst üste 6 yenilgi...

Son 7 maçta yalnız 1 gol atıp hanesine 1 puan yazdırabilen yeşil-kırmızılı ekip, şampiyonluk hedeflediği sezonda lider Somaspor'un 14, Play-Off hattının ise maç fazlasıyla 4 puan gerisine düştü. Takıma geçen sezon Play-Off finali oynatıp 2'nci Lig'i seri penaltı atışlarıyla kaçıran Teknik Direktör Soner Tolungüç yönetiminde sezonun ilk yarısını uzun süre namağlup zirvede götüren Karşıyaka, Tolungüç'ün 3 mağlubiyetin ardından ikinci devre başında istifasından sonra da puan yüzü göremedi.

Tecrübeli teknik adamın ayrılığı sonrası çıktığı 3 maçı kaybeden Karşıyaka'da teknik direktörlük görevini devralan İbrahim Cezayir takımıyla ilk 2 sınavı puansız geçti. Yeşil-kırmızılılar, 42 yaşındaki teknik adam yönetiminde Gölcükspor'dan sonra Karakoçan'a da yenilirken gol ve puan hasretini sürdürdü. Şampiyonluğu şimdiden mucizelere bırakan, her geçen hafta Play-Off hattına da biraz daha uzaklaşan Karşıyaka'da taraftarlar sosyal medyada futbolcular ve yönetime isyan etti. Transfer yasağıyla Mustafa Aşan hariç altyapı patentli kadrosuyla 5'inci sezonunu geçiren Karşıyaka'da taraftarlar, futbolculara ruhsuz oyun nedeniyle tepkili.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.