Hava Durumu

Kasapoğlu: 9 bin 647 kişi karantinada

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, corona virüs tedbirleri kapsamında 76 ilde bulunan bakanlık yurtlarında halen 9 bin 647 vatandaşın karantina altında olduğunu, 62 bin 593 vatandaşın ise evlerine uğurlandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2020 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2020 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kasapoğlu: 9 bin 647 kişi karantinada

Bakan Kasapoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile corona virüsle mücadele kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı yurtlarda sürdürülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, yeni bilgileri paylaştı.

"BUGÜNE KADAR 72 BİN 240 VATANDAŞIMIZI MİSAFİR ETTİK"

Açıklamasında corona virüs salgınına karşı devletin tüm kurum ve kuruluşları arasında çok anlamlı bir işbirliği bulunduğuna dikkati çeken Bakan Kasapoğlu, "Güçlü bir devlet olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Dışişleri Bakanlığı'mızın koordinesinde dünyanın dört bir yanından gelen vatandaşlarımız, İçişleri Bakanlığı'mızın da katkılarıyla bakanlığımızın yurtlarında misafir ediliyor. Şu ana kadar 76 ildeki yurdumuzda, halen yurt dışından gelen 9 bin 647 vatandaşımıza ev sahipliği yapılıyor" dedi.

Bakan Kasapoğlu, bugüne kadar karantina sürecini tamamlayan 62 bin 593 vatandaşın evlerine uğurlandığını, yurtların yurt dışından gelen 72 bin 240 vatandaşa ev sahipliği yaptığını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.