Hava Durumu

Kasapoğlu ve Çavuşoğlu'ndan A Milli Takım'a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, A Milli Futbol Takım'nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kasapoğlu ve Çavuşoğlu'ndan A Milli Takım'a ziyaret

Millilerin kamp yaptığı otelde öğle yemeğinde teknik direktör Şenol Güneş, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Bakan Kasapoğlu ile Bakan Çavuşoğlu, hem bugünkü Azerbaycan maçında hem de 11 Haziran'da açılış maçı oynayacakları EURO 2020'de milli kafileye başarılar diledi.

Her iki bakan ve TFF Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takım'ın bugüne kadar aldığı sonuçlarla tüm Türkiye'yi sevindirdiğini, turnuvada da herkesin tek yürek olarak Bizim Çocuklar'ı destekleyeceğini belirttiler.

Vali Ersin Yazıcı'dan da ziyaret

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Belek'te kamp yapan A Milli Futbol Takımı'nı ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara başarı diledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette Vali Yazıcı'ya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan eşlik etti.

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcularla sohbet eden Yazıcı, "Bizim Çocuklara' başarı dileklerinde bulunmaya geldik. Her zaman göğsümüzü kabartıp ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandıran futbolcularımız, bu turnuvada da inanıyorum ki önce gruptan çıkacak devamında da tıpkı 2002 Dünya Kupası'nda, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olduğu gibi yarı final hatta finale kadar çıkacaklardır. Teknik ekip ve futbolcularımıza gönülden başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Şenol Güneş de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler teknik ekip ve futbolcular olarak devletimizin her kademesinin yanımızda olduğunu biliyoruz. Her zaman olduğu gibi bu şampiyonada da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Milletimizin inancı ve duaları, futbolcularımızın da gayreti ve mücadelesiyle başarılı olacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaretin sonunda A Milli Futbol Takımı oyuncuları, Yazıcı'ya üzerinde isminin yazılı olduğu milli takım forması hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.