Hava Durumu

Kasımpaşa'da Fuat Çapa dönemi sona erdi

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, başarılı teknik adam Fuat Çapa ile devam etmeme kararı aldı. Tayfur Havutçu'nun görevden ayrılmasıyla Kasımpaşa'nın başına geçen deneyimli hoca, İstanbul ekibini ayağa kaldırmıştı. Düşme hattından aldığı takımı şahlandıran Çapa, ''Kasımpaşa ile görüşmeden kimseyle görüşmeyeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kasımpaşa'da Fuat Çapa dönemi sona erdi

Süper Lig'de sürpriz ayrılık. Ligi 43 puanla 10. sırada tamamlayan Kasımpaşa'da Fuat Çapa dönemi sona erdi. beIN Sports'un son dakika haberine göre, İstanbul ekibi, başarılı hoca ile yeni sezonda devam etmeyecek.

Tayfur Havutçu'nun ayrılığı sonrası göreve geçen Fuat Çapa ilk 2 maçını kaybetmiş ancak sonradan seri galibiyetler almıştı. Hem koronavirüs salgını arası öncesinde ve devamında oynadığı 12 maçta 27 puan toplayarak şaha kalkan Kasımpaşa, ligin son haftasında Başakşehir'i de 3-2 mağlup ederek sezonu 10. sırada tamamlamıştı.

Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren ve İstanbul ekibinden ayrılan Çapa, "Sözleşmemiz sezon sonuna kadardı, bugün itibarıyla bitti. Biz burada belirli bir takım inşa ettik ve oyun felsefesi yerleştirdik. Tercihimiz önce mutlaka Kasımpaşa olur ama bugüne kadar gelecek sezonla ilgili bir görüşmemiz olmadı. Kasımpaşa ile görüşmeden kimseyle görüşmeyeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.