Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Katie Holmes ve Tom Cruise'un kızları Suri 15 yaşında

Bir dönem Hollywood'un en gözde çiftlerinden olan, daha sonra boşanan Katie Holmes ve Tom Cruise'un medyanın da odağında olan kızları Suri, 15 yaşına bastı. Holmes, kızının doğum gününü daha önce görülmemiş fotoğraflarını yayınlayarak kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 21:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Katie Holmes ve Tom Cruise'un kızları Suri 15 yaşında

Dokuz yıl önce yollarını ayıran Katie Holmes ile Tom Cruise'un kızı Suri artık 15 yaşında. Katie Holmes, Suri Cruise'un doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla kutladı.

42 yaşındaki Holmes, daha önce hiç görülmemiş, kızıyla çekilen fotoğraflarını paylaştı. Ünlü oyuncu, mesajında, "Mutlu 15. yaşlar tatlım. Seni seviyorum. 15 olduğuna inanamıyorum!" ifadelerini kullandı.

Holmes, bugüne kadar kızının özel hayatının gizliliği konusunda çok duyarlı davrandı, onunla ilgili paylaşımlar yapmadı.

BABASIYLA GÖRÜŞMÜYOR

Öte yandan Cruise'un Katie Holmes'tan ayrıldıktan sonra, annesiyle birlikte yaşayan kızı Suri ile hiç ilgilenmediği söyleniyordu. Bunun nedeni olarak da Scientology'nin tarikat dışı kişilerle görüşme yasağı gösteriliyordu.

Bu iddiaların ardından New Idea adlı internet sitesi 14 yaşındaki Suri Cruise, artık babasının soyadını kullanmak istemediğini öne sürdü.

'ANNESİNİN SOYADINI KULLANMAK İSTİYOR' İDDİASI

Tom Cruise'un da bunu kabul ettiği ama isteğin gerçekleşmesi için kızının 21 yaşına gelmesini şart koştuğu konuşuldu. Çifte yakın bir kaynağın, "Tom, kızının 'Cruise' soyadını taşıyıp, taşımamasını umursamıyor" açıklamasını yaptığı da iddialar arasında yer aldı.

Aynı kaynak Katie Holmes'un da kızına "Benim soyadımı kullanmak ister misin?" diye sorduğunu, Suri'nin de bunu kabul ettiğini söyledi.

Cruise, daha önce bu konu hakkında, "Ben bir aktörüm. Çalışma programımın yoğunluğu nedeniyle evimden uzakta kalıyorum. Bu yüzden de kızımı göremiyorum" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

ALTI YIL EVLİ KALDILAR

2006 yılında nikah masasına oturan Katie Holmes ile Tom Cruise, 2012 yılında yollarını ayırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.