Hava Durumu

Katledilen baba ve oğlun görüntüleri yürek burktu

Eskişehir'de geçtiğimiz hafta eski ortakları tarafından evlerinde katledilen İlkay Tokkal ve Emel Tokkal ile 4 yaşındaki çocuklarından geriye neşeli olduğu görüntüler kaldı. Ailenin bir akrabası tarafından paylaşılan videoda, 4 yaşındaki Doruk'un babasına yapmış olduğu masaj görüntüleri yürekleri dağladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2021 20:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2021 20:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Katledilen baba ve oğlun görüntüleri yürek burktu

Eskişehir'de 15 Şubat tarihinde İlkay Tokkal'ın eski ortağı tarafından katledilen aileden İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki oğlu Ali Doruk Tokkal'ın neşeli görüntüleri ortaya çıktı.

MİNİK ELLERİYLE MASAJ YAPTIĞI ANLAR YÜREK DAĞLADI

Bir akrabası tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerde baba Tokkal'ın sırtına Ali Doruk Tokkal'ın minik elleriyle masaj yaptığı görüntülendi. Videoyu izleyenlerin yürekleri küçük Doruk ve babası için dağlandı.

ESKİ ORTAĞI TARAFINDAN KATLEDİLER

İlkay Tokkal ve Emel Tokkal ile 4 yaşındaki çocukları Doruk'un canice katledilmesiyle ilgili olarak İlkay Tokkal'ın eski ortağı katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa canavarca hisle adam öldürme suçundan tutuklandı. Öte yandan Boğa'nın yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz da tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.