Hava Durumu

Kaya Çilingiroğlu: Erkekler de eziyet çekiyor

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, kadınların erkeklerden daha az ezildiğini düşünmediğini söyledi. Çilingiroğlu, "Erkeğe tecavüz eden yok mu bu ülkede? Erkek de eziyet çekiyor. Mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına 'Bırak beni gideyim' diyor. Bu sefer eşi 'Sen bana bu kadar para vereceksin' diyor. Bu nafaka ne abi?" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2019 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2019 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaya Çilingiroğlu: Erkekler de eziyet çekiyor

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, kadınların nafaka hakkıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Aslı Şafak'ın sunduğu 'İşin Aslı' programına katılan Çilingiroğlu, "Bir kadının erkekten daha az ezildiğini düşünmüyorum" dedi. Çilingiroğlu devamla şu görüşü dile getirdi:

"Erkeğe tecavüz eden yok mu bu ülkede? Erkek de eziyet çekiyor. Adam mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına 'Bırak beni gideyim' diyor. Bu sefer eşi 'Sen bana bu kadar para vereceksin' diyor. Bu nafaka ne abi?"

Kadınların kendisine çok çektirdiğini savunan Çilingiroğlu, "Şunu demek istiyorum; 'Nafaka ne?' Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim?" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.