Hava Durumu

Kayalıklarda mahsur kalan keçiyi kurtardılar

Antalya'da çıktığı 70 metre yükseklikteki kayalıklarda bir haftadır mahsur olan keçi, İHH ve jandarma ekibi tarafından kurtarılarak, sahibine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2021 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2021 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayalıklarda mahsur kalan keçiyi kurtardılar

Serik'e bağlı Karataş Mahallesi Karataş Beli mevkiinde geçen hafta dağlık alanda keçilerini otlatan Şaban Çıkla, hayvanlarından birinin kayalıklara tırmandığını gördü. Kayalıklara çıkan keçi inmedi. Çıkla günlerdir beklediği keçi inmeyince mahalle muhtarına, jandarma ve İnsani Yardım Derneği (İHH) ekibine bildirdi. Bölgeye 3 jandarma ve 5 İHH görevlisi gelerek, keçinin kurtarılması için çalışma başlattı. İHH ekibi, halat yardımı ile 130 metre yüksekliğindeki kayalığın zirvesinden aşağı inerek, 70 metrede mahsur kalan keçiyi güvenli alana indirip, sahibine teslim etti. Jandarma ekipleri de çalışmalara destek verdi.

Karataş Mahalle Muhtarı Sadi Kahya, "Keçilerini otlatan vatandaşımız sürüden bir keçinin Karataş Beli mevkiinde kayalıklarda mahsur kaldığını söyledi. Ben de İHH ekibinden yardım istedim. Ekip gelerek keçiyi kurtardı ve keçiyi sahibine teslim ettik" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.